Informatie Bijeenkomst 11 April

Wellicht aan uw aandacht ontsnapt:

Op 11 april a.s. is in De Weistaar een inloopbijeenkomst die in het teken staat van het indienen van wensen. Royal HaskoningDHV heeft de openbare aanbesteding gewonnen en in opdracht van de provincie Utrecht gaan zij met de uitwerking van de Westvariant met een voor autoverkeer afgesloten Tuindorpweg aan de slag. Maar voordat zij hiermee beginnen worden eerst de wensen opgehaald.

De bewoners van de Engweg, Tuindorpweg, Woudenbergseweg, Haarweg en Van Beuningenlaan hebben de uitnodiging per post ontvangen, maar iedereen is welkom. Daarom is het bericht ook op Facebook geplaatst en staat (morgen) in het huis-aan-huis-blad op de gemeentelijke informatiepagina ook een bericht opgenomen.

Met deze mail wil ik de inloopbijeenkomst ook bij u nog apart onder de aandacht brengen. U bent van harte uitgenodigd de inloopbijeenkomst te bezoeken en uw wensen op de Westvariant in te dienen.

De inloopbijeenkomst vindt plaats tussen 18.00 en 21.00 uur in Boerderij De Weistaar.​ Voor meer informatie verwijs ik u naar bijgevoegde brief. Aangezien alle brieven hetzelfde zijn, stuur ik u de brief die naar de inwoners van de Woudenbergseweg is verzonden.

Met vriendelijke groet,
Karin Tuinman
provincie Utrecht
omgevingsmanager Spooronderdoorgang N226 Maarsbergen
M 06 2576 2273

ook interessant:

Info Provincie Utrecht

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s