Hoorzitting bezwarencommissie vergunningverlening aan Shell Express, op maandag 6 juni om 20.15 uur in Doorn.

Gezond Maarsbergen werd een aantal maanden opgericht, om het protest tegen de vergunningverlening van de gemeente tot uitbreiding van de Shell Express benzinepomp met 2 extra afgiftepunten (zuilen) te organiseren. Dat is een uitbreiding van de capaciteit met maar liefst 50%. Zuur was hierbij dat de gemeente de vergunning van rechtswege heeft moeten verlenen, omdat ze reactietermijnen had overschreden.
Op dit besluit hebben een tiental bewoners van de Woudenbergseweg, de Van Beuningenlaan en VBMM formeel bezwaar aangetekend tegen dit besluit van de gemeente en een bezwaarschrift ingediend.
A.s. maandag zullen alle 10 bezwaarden door de bezwarencommissie gehoord worden. De zitting vindt plaats in het Cultuurhuis in Doorn en begint om 20.15 uur. De zitting is openbaar. Wij zijn er klaar voor.
Vooralsnog gaat de gemeente er van uit dat de ingediende bezwaren hetzij niet ontvankelijk, danwel wel ontvankelijk maar ongegrond zijn. Het is aan ons bewoners om de gemeente ervan te overtuigen dat de geluid en stankoverlast, die nu al als een gevaar voor de gezondheid wordt ervaren, de grens van het aanvaardbare nog verder overschrijdt bij de geplande uitbreiding van de Shell Express. Wij denken goede argumenten in handen te hebben.
Wethouder Boonzaaijer en ook de gemeenteraad hebben aangegeven dat ze er belang aan hechten dat er serieus in samenwerking met de provincie gekeken wordt naar het verplaatsen van de benzinepompen buiten de dorpskern. Wij ervaren dat als positief, maar zo lang er nog geen concrete acties zichtbaar zijn, willen wij voorkomen dat de Shell Express ondertussen de 2 extra afgiftepunten gaat realiseren.
Wij vragen om intrekking van de verleende vergunning.

Galerij | Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hoorzitting bezwarencommissie vergunningverlening aan Shell Express, op maandag 6 juni om 20.15 uur in Doorn.

  1. Olga Matthijssen zegt:

    Great boys!!

    Verzonden met mijn Windows Phone ________________________________

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s