Voorkeursvariant Gedeputeerde Staten: Westvariant met gesloten Tuindorpweg!!

Breaking news! Een week eerder dan gedacht, maar gisteren heeft Gedeputeerde Staten vergaderd en vandaag is het voorstel gepubliceerd dat GS voorlegt aan Provinciale Staten de Westvariant met gesloten Tuindorpweg als voorkeursvariant vast te stellen bij de ondertunneling in Maarsbergen. Dit voorstel wordt eerst nog besproken en voorbereid in de Statencommissie Milieu, Mobiliteit en Economie (MME) op 13 juni a.s. Vervolgens neemt Provinciale Staten op 4 juli het definitieve besluit. Wij zijn ongelooflijk blij met dit fantastische nieuws!

De stem van Maarsbergen is gehoord. De (inmiddels) 501 handtekeningen hebben zeker hun bijdrage geleverd aan de totstandkoming van dit voorstel. Zoals gisteren al gepost: de eerste (belangrijke) piketpaal is gezet! Maar pas op 4 juli weten we het zeker of Provinciale Staten het advies van GS overneemt.

Galerij | Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s