Gezond gaat B(W)est!

Morgen komt de provinciale commissie op bezoek inclusief de pers (RTV Utrecht/Hart van Nederland/Radio M). Volgens gerucht (maar daar doen we eigenlijk niet aan) komen ook gemeenteraadsleden op bezoek. Van alle varianten wordt een korte toelichting gehouden en er is ook ruimte voor een locatie bezoek.

Wordt een spannende dag: want gaat het met zoveel aandacht om “de hoedjes of om de inhoud” ? Van de provincie weten we dat ze meer dan geïnteresseerd zijn in de inhoud van het “Vraagstuk Maarsbergen”. We gaan er dan ook van uit dat realisme wint. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. West=Best is ook de mening van overgrote deel van de Maarsbergers.

Stand van de petitie is: WORDT MORGEN BEKEND GEMAAKT

We hebben besloten de inschrijving nog tot donderdag te verlengen zodat we vrijdag de 13e (!)  het definitieve aantal kunnen overhandigen. Veel Maarsbergen genoten de laatste 2 weken van een welverdiende vakantie. Bent u weer thuis, doe ons een plezier en vul de petitie in op: https://nl.surveymonkey.com/r/Petitie-Westvariant

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s