Bos – Beek Variant

Melden we gisteren nog dat er nog geen open communicatie was over de Bos-Beek Tunnel variant ligt er plots een flyer op de regenachtige vrijdagochtend in de bus. Ofschoon we geen enkele twijfel hebben aan de goede bedoelingen van de opstellers hebben we als bewoners initiatief Gezond Maarsbergen toch wel een aantal opmerkingen. Deze opmerkingen komen overeen met die van de Stuurgroep.  De Stuurgroep heeft vandaag vergaderd over deze variant en zoals verwacht deze variant afgewezen. De argumentatie kunt u lezen in: 160414 Verslag Stuurgroep Maarsbergen

Omdat wellicht de meeste bewoners “door de bomen de variant niet meer zien”  gaan we dit weekeinde gebruiken om alle resterende varianten nog een keer kort en objectief samen te vatten. Zoals van ons verwacht mag worden nodigen we iedereen daarna uit om het met ons oneens te zijn maar steunen mag ook 😉

Leest u onze berichtgeving en vindt u het informatief geef dan ons web-adres door aan uw buren/kennissen in Maarsbergen en/of meld u aan bij onze e-mail service. Laten we ons allemaal sterk maken voor een leefbaar, gezond en mooi dorp waar u ook woont.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s