Kies voor een Gezond Maarsbergen: Kies de Westvariant!

Tunnelbak

Met dit bericht willen we u informeren over de 3 varianten m.b.t. de ondertunneling van de spoorweg. Onze bestuurders gaan nog eind deze maand een keuze maken, die bepalend zal zijn voor het gezicht en leefbaarheid van Maarsbergen voor de komende tientallen jaren. Een keuze, die ook onder de bevolking al tot veel discussie en zelfs ‘kampvorming’ heeft geleid. Wat wij belangrijk vinden is dat de uiteindelijke keuze gebaseerd is op goede informatie en een compleet beeld (ook visueel) van de varianten. Dit maakt oordeelsvorming pas mogelijk.

In  de raadsvergadering van 31 maart jl., hebben partijen hun (voorlopig) oordeel gegeven. Twee partijen (CDA en SGP) zijn vóór en drie zijn tégen de Westvariant (BHV, D66 en VVD) en drie partijen (GL/PvdA, CU en SP) willen/kunnen nog geen oordeel geven. Op de voorstemmers na, vragen vrijwel alle partijen dat de derde variant, de Bos-Beek, wordt uitgewerkt voor ze een definitieve keuze maken. Veel tijd is er echter niet, wil de deadline van eind april gehaald worden; anders beslist de Provincie voor ons.

Lees onze visie op: Gezond Maarsbergen flyer-2 bewoners 04-04-2016

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Kies voor een Gezond Maarsbergen: Kies de Westvariant!

  1. Olav en Liesbeth Loeber zegt:

    Bij nader inzien zijn we voor de west variant, zoals het nu neergelegd wordt. Oorspronkelijk had de dorpsvariant verre weg de meeste voorkeur, maar wordt beperkter uitgevoerd dan oorspronkelijk de bedoeling was,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s